About me

Mijn naam is Kirsten De Laet en ik woon in Puurs. Sinds 2007 ben ik actief bezig met fotografie. Het begon allemaal met een Pentax K10D (10MP APS-C sensor) en een standaard 18-55mm kit lens welke ik net voor mijn vakantie naar Turkije heb aangekocht.
Al snel merkte ik dat enkel een kitlens niet voldoende was om mijn genre foto’s vast te leggen.
Er kwam al snel een zoomlens bij mijn collectie die inmiddels flink is gegroeid.
Na vele jaren trouwe dienst heb ik medio 2014 mijn K10D vervangen door een Pentax K-3 met 24MP CMOS sensor.
Op mijn website vindt u diverse soorten foto’s die een impressie geven van mijn werk als fotografe.

Ik fotografeer eigenlijk bijna alles, maar mijn voorkeur gaat in het bijzonder uit naar natuurfotografie.

Het liefst fotografeer ik vogels in hun natuurlijke omgeving, omdat deze mij het meest aanspreken.

Andere takken van fotografie waar ik mij onder meer mee bezig hou, zijn autosportfotografie, landschapsfotografie, portretfotografie, productfotografie en reportagefotografie.
Door het opdoen van nieuwe kennis en het bekijken van het werk van andere fotografen probeer ik mijn vaardigheden continue te verbeteren. Elke fotograaf wil immers proberen dè foto te maken die hij of zij in zijn of haar hoofd heeft.
Mijn foto’s zijn niet op de computer gemanipuleerd, ik probeer zoveel mogelijk het resultaat tijdens het maken van de foto te bepalen zodat het proces achter de computer minimaal is.

 

Lid van

Vogelbescherming

 

 

© Kirsten De Laet 2015

 


Facebook


Flickr